Serumi na bazi eteričnih ulja
Navigacija
Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna!

    Dodajte neki proizvod u korpu da biste nastavili kupovinu.

Sicilija serum

Sicilija serum
Sicilija serum

Regenerativni kremasti serum na bazi eteričnih ulja

Glavni sastojak Sicilija seruma je ulje smilja koje ima snažna antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smirivanju iritacija i crvenila na koži. Ovo je posebno korisno za osobe sa osetljivom kožom ili kožom koja je sklona upalama. Ulje smilja se često koristi u procesu zarastanja rana, ožiljaka i regeneracije oštećene kože. 

Može doprineti regeneraciji ćelija kože i ima hidratantna svojstva koja pomažu u održavanju vlažnosti kože. To može biti korisno za suvu ili dehidriranu kožu. Ovo ulje štiti kožu od oksidativnog stresa i pomaže u prevenciji preranog starenja. Zahvaljujući svojim protivupalnim svojstvima, ulje smilja može pomoći u smanjenju upala povezanih s aknama i poboljšanju opšteg stanja kože. 

Nektar smilja deluje kao snažan stimulans za prirodni proces regeneracije ćelija kože. Prepručuje se kod problema sa hiperpigmentacijom.

Serum se nanosi ujutro i uveče na čistu, blago vlažnu kožu. Nije potrebno koristiti dodatne kreme nakon nanošenja seruma. Ova jednostavna rutina pruža sve što je potrebno za optimalnu negu kože, naglašavajući lepotu prirodnih sastojaka i minimalistički pristup nezi kože.

Izrađen od 100% prirodnih sastojaka.           

50 ml

Cena: 2.800,00 RSD

Možda će Vas zanimati i ovi proizvodi:

Maroko serum
2.800,00 RSD
Provansa serum
2.800,00 RSD