Serumi na bazi eteričnih ulja
Navigacija
Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna!

    Dodajte neki proizvod u korpu da biste nastavili kupovinu.

Natana Akademija

Natana Akademija

Moje ime je Nataša Kruger i znate me kao zaštitno lice prirodnih Natana seruma, koji su osvojili srca svojih korisnika. Poslednjih osam godina posvetila sam se kozmetici i radu sa ženama. Za kratko vreme sam dobila ogromno poverenje žena širom regiona, zahvaljujući neposrednom i originalnom načinu predstavljanja svojih proizvoda. Na interesantan i zanimljiv način sam skrenula pažnju ljudi na važnost prirodnih sastojaka u kozmetici, kao i prilikom nege i masaže lica, a isto tako i na značaj načina života i mentalnog zdravlja za opšte blagostanje i lepotu žene.

Moja posvećenost prirodnim rešenjima za lepotu postaje još sveobuhvatnija s najavom novog poglavlja u mojoj misiiji oživljavanja kože i odlaganja prirodnog procesa starenja, stoga, u želji da podelim svoje bogato iskustvo, sa ponosom vam predstavljam "Natana Academy", inovativni korak ka pružanju kvalitetnog obrazovanja o masaži i tretmanima nege lica, sa fokusom na prirodne metode i tehnike, kao i podizanju svesti o holističkom pristupu lepoti.

natasa kruger - natana

Iz ugla žene, koja je većinu svog života stavljala sopstvenu karijeru po strani, zarad vršenja uloge majke, u kojoj sam podjednako uživala, želim da vam približim ideju da nikada nije kasno da se ostvarimo i kao žene i kao preduzetnice u beauty industriji, i da se napokon osnažimo i počnemo da radimo ono što smo celog života želele.

Pohadjanjem Akademije, otvarate vrata mogućnostima za razvoj vlastitog biznisa u oblasti tretmana i masaže lica. Savladaćete ne samo veštine tretmana nege i masaže lica, već i strategije za uspešno vođenje sopstvenog studija ili salona za negu lica, kao i umetnost komunikacije sa klijentima.

Šta možete očekivati od Akademije

Vrhunski Edukatori

Natana Academy okupilja tim stručnjaka i iskusnih edukatora koji će nesebično deliti svoje znanje i veštine sa polaznicima kroz edukaciju.

Teorijsko znanje

Polaznici Natana Academy će pre svega imati priliku da savladaju teorijski aspekt tretmana nege i masaže lica, koji uključuje anatomiju kože, neuro-mišćnu anatomiju i limfni sistem, što predstavlja neophodno znanje potrebno za razumevanje procesa starenja kože i samim tim pronalazak neinvazivnih rešenja za odlaganje tog procesa.

Praktična Nastava

Svoja znanja i veštine polaznici će usavršiti na modelima, u stvarnim uslovima, stičući tako praktično iskustvo, pod nadzorom iskusnih mentora. Akademija obezbeđuje sav materijal.

Inovativni Programi

Akademija nudi raznovrsne programe obuke, uključujući sve korake koji se odnose na čišćenje, hidataciju i pripremu kože za masažu, zatim tehnike limfne drenaže, akupresure, i druge specifične metode masaže lica, a polaznici će svoj aresenal veština obogatiti savladavanjem ekskluzivne tehnike masiranja, posebno dizajniranim, Natana face lift rolerom.

Sertifikat

Završavanjem programa, polaznici Akademije stiču zvanje Face Skin Expert i dobijaju prestižni sertifikat, koji predstavlja neophodan korak u izgradnji uspešne karijere u oblasti tretmana i masaže lica.

Natana face lift roler

Svakom polazniku, u znak zahvalnosti što je odabrao baš nas, poklanjamo inovativni Natana Face Lift roler. Ovaj roler je posebno dizajniran da kroz svoje delikatne pokrete i tehnike pruži jedinstveno iskustvo masaže lica, a s obzirom da masažu ne možemo zamisliti bez naših prirodnih seruma, uz roler poklanjamo i bočicu Natana seruma, kao i druga poklon iznenađenja.

Mentorstvo

Naš tim mentora i stručnjaka biće uz vas na putu ka uspehu, a svakom Face Skin Expertu, nakon uspešno završene Akademije, biće omogućeno mentorstvo.

Razvijte svoj biznis

Natana Academy nije samo izvor znanja o tehnikama tretmana nege i masaže lica, već je i ključ za ovladavanje Sales&Marketing veštinama, koji će vam omogućiti da premostite jaz između stručnosti i uspešnog poslovanja i razvijete sopstveni biznis. Naši predavači će vas usmeriti i pružiti vredne savete za razvoj i vođenje sopstvenog biznisa i profesionalnog odnosa sa klijentima. Sa sesijama posvećenim poslovnim strategijama, marketingu i odnosima s klijentima, naučićete kako efikasno promovisati svoje usluge, privući nove klijente i izgraditi snažan brend.

Akademija traje dva dana i organizuje se vikendom.

Prijavite se odmah i postanite deo ove uzbudljive avanture i otkrijte tajne masaže lica i pokretanja sopstvenog biznisa u industriji lepote!

Ukoliko smatrate da ste baš Vi budući Face Skin Expert i želite da saznate više informacija, posaljite nam poruku i neko od članova našeg tima će Vas u najkraćem roku kontaktirati.

Prijavi se za akademiju

Sledeća akademija se organizuje 25.05.2024